top of page
Aji Spiseri Paulo og Junior

AJI SPISERI

VI ER

OM OSS

Aji Spiseri er en restaurant og nabolagskafe på Nydalen, Oslo. Vi har en bred meny basert på lokale råvarer. Menyen er inspirert av av mangfoldet og kunnskapen vi har med oss på kjøkkenet, og her vil du finne knallgode retter til både lunsj, tapas, middag, og ikke minst pizza. Plato del dia/Dagens rett er alltid en liten ekstra god overraskelse. Du kan spise hos oss i vårt trivelig lokale eller ta med maten hjem. Vi gleder oss til å se deg.

Bienvenidos!

Aji Spiseri uteområde

verdier

VÅR FILOSOFI

Når du kommer inn på Aji Spiseri er du gjest i vårt hjem. Vi vil gjøre alt vi kan for at du skal føle deg avslappet og komfortabel. Vi ønsker at vår service skal være upåklagelig, atmosfæren varm og innbydende, og maten enestående. Uansett om du spiser ute med venner, kolleger eller familie, håper vi virkelig at opplevelsen hos oss er god og minneverdig. Fremfor alt ønsker vi at du skal føle deg velkommen...

Fordi det er du.

ute og inne

VÅRT LOKALE

Hos oss kan du nyte både innendørs- og utendørs servering. Vårt innendørs område tilbyr en koselig og avslappet atmosfære, perfekt for sammenkomster med venner og familie. For de som ønsker å nyte frisk luft, har vi også et sjarmerende utendørsområde hvor du kan nyte måltidet ditt under åpen himmel. Uansett om du foretrekker innendørs eller utendørs, vil vi sørge for at du får en minneverdig opplevelse.

VI HAR UTESERVERING ..

Uteservering
Uteservering

.. OG INNESERVERING

Innservering
Aji Spiseri Caroline

MØT VÅRT TEAM

Aji Spiseri Junior
Aji Spiseri Daglig Leder
Aji Spiseri Caroline

Junior

Paulo Letelier

Daglig leder

Caroline Bækkelund Ellingsen

Tech Lead

Aji Spiseri Team

VI SEES!

bottom of page