top of page

ARRANGEMENTER

Velkommen skal du være til våre arrangementer hos Aji Spiseri Nydalen! Her kan du se kommende arrangementer, og tidligere arrangementer som allerede har vært!

Aji Spiseri Arrangement
Torsdag, 25. januar 2024

Torgjazz / AJI's minikonsert

Velkommen til Torgjazz her på Aji Spiseri. Vi ønsker med dette arrangementet å skape en hyggelig plass for nabolaget med fantastisk musikk og usedvanlig god mat. Artist kommer snart!

Reserver bord her:
www.ajispiseri.no/reserver-bord

Tid: i åpningstidene
Aji Spiseri Arrangement
17. januar og 18. januar 2024

Årets første Lønningspills

Januarlønna er ofte den mest etterlengtede lønning, og januar måned den hardeste arbeidsmåneden i året.
Dere er velkommen til Aji spiseriet for en hyggelig og avslappende skål, hvor vi har gode priser og noe god mat til alle. Vi gleder oss til å se dere!

Reserver bord her:
www.ajispiseri.no/reserver-bord

Tid: i åpningstidene
Aji Spiseri Arrangement
Dato: TBA

AJI's VINKLUBB

Vi inviterer til å delta på Aji's Vinklubb, hvor vi smaker på forskjellige Premium Vin! Sammen med Rebellgroup kjører vi en vinkveld med et fabelaktig utvalg av viner fra hele verden.

Meld deg på ved å sende mail til:
post@ajistreetfood.no

Tid: TBA
Aji Spiseri Arrangement
Torsdag, 14. desember 2023

Juletallerken med Jazz & Fest

Jazzgruppa BLUE MOMENTS sørger for julestemning med svingende julejazz her hos Aji Spiseri. Blue Moments består av Hanne Elisabeth Holter på vokal, Ole Petter Mostad på piano og Roar Ødegård på bass. Denne kvelden har de også med seg Luis Landa-Schreitt på perkusjon. Velkommen!

18:00 - 21:00
Aji Spiseri Arrangement
Onsdag, 22. november 2023

TorgJazz og Paella

Ta turen innom Aji Spiseri for jazzmusikk og Paella servering. Vi anbefaler å booke bord så tidlig som mulig, da dette eventet fort blir fullbooket!

18.00 - 21.00
Aji Spiseri Arrangement
12 - 26. november 2023

Maleriutstilling: Krefter og kontraster

Aji spiseri viser frem bilder malt av Jorunn Hveding Strømsnes (1933-2016).

I lokalene til Aji Spiseri hadde Jorunn atelier og flere utstillinger frem til 2015. Nå viser hennes datter frem noe av Jorunns maleri-produksjon. Maleriene er inspirert av naturen langs Nordlandskysten - kreftene, kontrastene og fargene. Hun hadde flere salgs-utstillinger i Oslo.

Velkommen til åpning av maleri-utstilling hos Aji Spiseri søndag 12. november kl 15:00! På åpningen blir det bl.a. sang ved Ole Jørgen Kraggerud (barnebarn) og mulighet for å spise. Bestill gjerne bord på forhånd!

Utstillingen varer til og med søndag 26. november.

https://kunstjorunnstromsnes.webnode.page/

Tid: i åpningstidene
Aji Spiseri Arrangement
Tirsdag, 10. oktober 2023

Fotoutstilling

Fotoutstilling "Kjære Akerselva". Vi har æren av å få besøk av fotograf Torbjørn Moen. Moen har fanget glimt fra Akerselva og omgivelsene, fra Maridalsvannet til utløpet i Oslofjorden. Med fotoutstillingen ønsker fotografen å hylle elva og arbeidet som er gjort med å rydde opp etter industrieventyret som var. https://www.oslomuseum.no/aktivitet/kjaere-akerselva/

TBA
Aji Spiseri Arrangement
Lørdag, 21. september 2023

Elvelangs hos Aji Spiseri

Aji Spiseri inviterer til Paella Panne og Grill i forbindelse med Elvelangs ved Akerselva. Reserver bord eller kom innom for å smake på søramerikanske herligheter.

18:00 - 21:00
Aji Spiseri Arrangement
Fredag, 18. desember 2022

Livekonsert med Liive

Aji Spiseri inviterer til fjerde søndag i advent med akustisk julekonsert! Liive, også kjent som jazzartisten Live Foyn Friis, har holdt julekonserter i inn og utland, i blant annet Danmark, Nord-Norge, Sverige m.m. I år avrunder Live turnéen hos oss på spiseriet ved Akerselva sammen med selveste Bård Helgerud på gitar.

23:00 - 00:30
Aji Spiseri Arrangement
Lørdag, 25. februar 2023

Spillkveld

Ikke på hytta i helgen? Få stemningen likevel med spillkveld og en drink på Aji Spiseri! Vi har sjakk, backgammon, kinasjakk og kortstokk til låns. Eller du kan ta med eget favorittspill! Velkommen til hyttekos i byen, like ved Akerselva

18:00 - 22:00

Vi har for øyeblikket ingen kommende arrangementer. Vi holder deg oppdatert om våre arrangementer på sosiale medier!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page