top of page
Sidney Cityscape

NABOTILBUD

Er du vår nabo? Benytt deg av vårt

HVA ER NABOTILBUD?

Gode naboer er viktig. Derfor slår vi et slag for godt naboskap med eksklusivt tilbud for deg som er ansatt i bedriftene i Gjerdrums vei.  Hver dag mellom kl. 10 og 16 kan du spise deg mett på spennende smaker for 195 kroner. Da får du Dagens lunsj inkludert alkoholfri drikke. Og siden vi ønsker at du skal få en god opplevelse hver gang du er hos oss, varierer vi menyen gjennom uken. 


Skulle det ikke friste med Dagens kan du selvfølgelig velge noe annet fra menyen vår, for eksempel Ajis Burgere, premium toast på økologisk surdeigsbrød, sandwich (BLT) eller en av våre tapasretter. 

 

Trenger du et avbrekk på en lang arbeidsdag? Har du invitert gode kontakter til lunsj? Ønsker dere lunsjmøte i inspirerende omgivelser? Aji Spiseri passer for alle anledninger! Vil du ha lunsjen levert til din arbeidsplass? Vi kan også ordne det. Er dere mange kan det være greit å bestille bord på forhånd, så står det klart når dere kommer.

Vi ønsker alle våre naboer velkommen! Bienvenidos.

PS: Med kodeord "NABOPILS" i baren får du husets Mack Isbjørn på Fat til kun 89 kroner fram til kl. 19:00, og 10% rabatt på maten.         

Aji Spiseri Team

VI SEES!

bottom of page